Utorak, 18. siječnja 2022.

Donosimo vam parove osmine finala nogometnog Kupa Koprivničko-križevačke županije

Osmina finala se igra 28. travnja, četvrtfinala se igraju 13. svibnja, a polufinala 27. svibnja. Termin velikog finala će se naknadno utvrditi

Preporučujemo

U srijedu su odigrane utakmice 1. kola nogometnog Kupa Koprivničko-križevačke županije. Čak tri susreta morali su odlučiti jedanaesterci.

Županijski prvoligaš Mladost iz Molvi na domaćem je terenu ugostila županijskog drugoligaša Rudar iz Glogovca. Utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2, a nakon udaraca s bijele točke na kraju su s 5:4 slavili Glogovčani.

Iznenađenje je priredio i županijski drugoligaš Starigrad na gostovanju kod hrvatskog trećeligaša Podravca u Virju. Nakon 90 minuta bilo je 1:1, a u raspucavanju je Starigrad slavio s 4:2.

Remi je u regularnom dijelu utakmice odigran i na susretu između županijskog trećeligaša iz Koprivnice Zagorca i županijskog prvoligaša Mladosti iz Sigeca. Bilo je 1:1, a nakon jedanaesteraca su s 4:2 slavili gosti.

Županijski prvoligaš Panonija iz Peteranca slavila je protiv vodećeg županijskog drugoligaša Močila na njihovom terenu i to s uvjerljivih 5:1, hrvatski četvrtoligaš Tomislav iz Drnja s 3:0 pobijedio je domaćeg županijskog prvoligaša Miklinovec, a hrvatski trećeligaš Graničar je u Đurđevcu s 2:1 prošao dalje pobjedom protiv županijskog prvoligaša Lipe iz Hlebina.

Županijski trećeligaš Mladost u Velikom Ravenu sa 6:2 poražena je od Tomislava Sveti Ivan Žabno, koji igra dva ranga više, dok je županijski trećeligaš Sabarija iz Subotice Podravske trebala ići na noge županijskom prvoligašu Prekodravcu u Ždalu, ali se ta utakmica ipak nije odigrala pa dalje prolazi ždalska momčad s 3:0 bez borbe.

Prošlogodišnji četvrtfinalisti Kupa bili su slobodni u 1. kolu, a to su Tehničar Cvetkovec, Bratstvo Kunovec, Ferdinandovac, Mladost Kloštar Podravski, Radnik Križevci, Graničar Legrad, Tehnika Koprivnica i Borac Imbriovec.

Osmina finala se igra 28. travnja, četvrtfinala se igraju 13. svibnja, a polufinala 27. svibnja. Termin velikog finala će se naknadno utvrditi.

U prostorijama Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije danas, u petak, održan je ždrijeb osmine finala. Kuglice su donijele da će parovi biti:

Tehnika Koprivnica – Tomislav Drnje

Ferdinandovac – Panonija Peteranec

Mladost Sigetec – Graničar Đurđevac

Prekodravac Ždala – Mladost Kloštar Podravski

Rudar Glogovac – Bratstvo Kunovec

Borac Imbriovec – Graničar Legrad

Radnik Križevci – Tomislav Radnik

Starigrad – Tehničar Cvetkovec

- Advertisement -

Najnovije objave