Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Drago Črček je novi predsjednik Radnika Križevci

Izvršni dopredsjednici i u narednom razdoblju bit će Vitomir Mijić i Branislav Pengov

- Oglas -

Na izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine NK Radnik Križevci održanoj u četvrtak Drago Črček izabran je za novog predsjednika kluba, na mandat od četiri godine.

Na toj je poziciji zamijenio Darka Jambrekovića, koji je tu dužnost obnašao gotovo šest godina, priopćeno je iz križevačkoga kluba.

– Nema nekih posebnih razloga, jednostavno smatram prirodnim tijekom da me zamijeni netko mlađi i kroz određene razgovore zaključili smo da je Drago izvrsno rješenje. Dolazi iz svijeta nogometa. U klubu je prisutan preko 30 godina te poznaje sustav. Član je uprave i tvrtke Radnik, tako da vjerujem da može samo dodatno nadograditi ovu našu priču – kazao je Jambreković te dodao kako to ne znači da ga više neće biti u klubu, a obvezao se i dalje dolaziti na sve Radnikove susrete.

- Oglas -

U svom prvom obraćanju članovima Skupštine novoizabrani predsjednik Drago Črček zahvalio je na ukazanom povjerenju kako od članova Skupštine, dosadašnjeg predsjednika Jambrekovića, ali i predsjednika uprave tvrtke Radnik d.d. Mirka Habijanca bez čije pomoći sigurno klub ne bi bio na ovom nivou.

– Vito je već počeo aktivno raditi na dovođenju pojačanja, neki dan smo porazgovarali i sve finiširali s trenerom Damirom Milinovićem. Vjerujem da uz ovu ekipu i nadogradnju na pojedinim pozicijama može biti ponovo konkurentni – poručio je Črček te se osvrnuo na Školu nogometa.

– I sam imam dijete u Školi nogometa i znam da radimo u teškim uvjetima. Moramo naći snage i mogućnosti i vremena da djeci omogućimo adekvatnu infrastrukturu kako nam ne bi bila prisiljena odlaziti u druge sredine. Prvo ću porazgovarati s trenerima i saslušati njihove potrebe i viđenja. Jer bez djece nam nema budućnosti u klubu. Hvala još jednom na ukazanom povjerenju – zaključio je Črček.

Izabrana su i ostala tijela kluba. Izvršni dopredsjednici i u narednom razdoblju bit će Vitomir Mijić i Branislav Pengov, dok će uz Črčrka i dopredsjednike Izvršni odbor činiti: Damir Buganj, Denis Bužić, Dalibor Đurinić, Antonio Hatadi, Neven Hatadi, Mario Jelušić, Matija Hermanović, Velimir Matoić, Jerko Mišura, Ivan Vuković, Tomislav Varga, Mateja Forjan i Robin Šatvar.

Nadzorni odbor je proširen na pet članova: Josip Trbus, predsjednik, Darko Jambreković, zamjenik predsjednika, dr. Lucija Pavljak, Radovan Stjepanović Grga i Slavko Renjak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti