Četvrtak, 18. srpnja 2024.

KRŠ I LOM Sudarila se tri automobila, dvije osobe završile u bolnici

Lokalna cesta broj 20039 kod Donjeg Mihaljevca bila je zbog obavljanja očevida od 18 do 20 sati zatvorena za sav promet koji se odvijao obilazno

- Oglas -

U četvrtak se nešto prije 18 sati na raskrižju dviju lokalnih cesta kod skretanja za Donji Mihaljevec dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila te su ozlijeđena dva sudionika.

“Muškarac (57) je upravljao osobnim automobilom, koprivničkih registarskih oznaka, kolnikom lokalne ceste u smjeru Donje Dubrave. Pritom brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (raskrižje) i gustoći prometa (zaustavljeno vozilo ispred) zbog čega je prednjim bočnim dijelom automobila udario u stražnji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim se ispred u namjeri skretanja ulijevo te propuštanja vozila iz suprotnog smjera, zaustavio 47-godišnjak”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Uslijed siline udara osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak odbačen je izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u zaštitnu odbojnu ogradu.

- Oglas -

Osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnjak je u nastavku kretanja prešao na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim bočnim dijelom udario u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je u smjeru Preloga upravljao 59-godišnjak.

Automobil kojim je upravljao 59-godišnjak je uslijed siline udara izletio izvan kolnika na poljoprivrednu površinu.

U nesreći su ozlijeđeni 47-godišnjak i 57-godišnjak te su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu, stoji u priopćenju policije.

Lokalna cesta broj 20039 kod Donjeg Mihaljevca bila je zbog obavljanja očevida od 18 do 20 sati zatvorena za sav promet koji se odvijao obilazno.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 57-godišnji je vozač sankcioniran novčanom kaznom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti