Utorak, 23. srpnja 2024.

Dragovoljno policajcima predao hašiš, pa mu pronašli još dva kilograma marihuane

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prošle subote u večernjim satima policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije na području Dubrave su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnjak.

Tijekom provedbe kontrole, navedeni muškarac policijskim je službenicima dragovoljno izručio grumen hašiša mase 97 grama.

- Oglas -

Policijska sumnja da navedeno nije jedina droga koja se nalazila u automobilu osumnjičenog potvrđena je temeljem naloga suda obavljene pretrage osobnog automobila.

Tom je prilikom pronađena sportska torba unutar koje su se nalazila četiri paketa ispunjena konopljom tipa droga ukupne mase 2182,62 grama i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti