Utorak, 27. veljače 2024.

Drama u romskom naselju: policajci došli uhititi 30-godišnjaka, a onda je nastao pravi cirkus

Prilikom uhićenja 30-godišnjak je odbio izdanu naredbu te fizički spriječio policajca u obavljanju službene radnje

- Oglas -

Policija na izvijestila o napadu na policajce koji se dogodio u srijedu nešto prije 10 sati u Piškorovcu, naselju u sastavu Općine Mala Subotica u Međimurskoj županiji

Naime, preloški su policajci postupali sukladno nalogu varaždinskog Županijskog suda temeljem kojeg je naloženo sprovođenje 30-godišnjaka u Centar za dijagnostiku u Zagrebu na izdržavanje kazne zatvora.

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske, prilikom uhićenja 30-godišnjak je odbio izdanu naredbu te fizički spriječio policajca u obavljanju službene radnje, a nakon toga je policajcima prišla 46-godišnjakinja te odgurnula jednog policajca i time ga odmaknula od 30-godišnjaka.

- Oglas -

Uz uporabu sredstava prisile, 30-godišnjak je priveden u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je 30-godišnjak počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju, dok je 46-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Protiv osumnjičenika će se podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sukladno spomenutom nalogu suda 30-godišnjak je sproveden u zagrebački Remetinec, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti