Utorak, 27. rujna 2022.

DRUGA ŽNL Sokol je u Sokolovcu srušio Prugovac

Vodeća Mladost će u nedjelju ugostiti posljednjeplasirani Fugaplast. Starigrad će opet biti domaćin na neutralnom terenu, u Đelekovcu će ugostiti Hrvatskog bojovnika

Preporučujemo

U subotu je odigrana prva utakmica 21. kola Druge koprivničko-križevačke županijske nogometne lige u kojoj je Sokol u Sokolovcu ugostio momčad Prugovca.

Domaćin je slavio rezultatom 2:0.

Vodeća Mladost će u nedjelju ugostiti posljednjeplasirani Fugaplast. Starigrad će opet biti domaćin na neutralnom terenu zbog radova na svom travnjaku. Nakon što je u Cvetkovcu svladala Gornju Rijeku 4:1, momčad trenera Dlake će ove nedjelje od 14 sati u Đelekovcu ugostiti Hrvatskog bojovnika.

Prekodravski derbi igra se u Gotalovu, GOŠK dočekuje drugoplasirani Prekodravac. U prošlom je kolu GOŠK poražen protiv Fugaplasta u Goli, dok je Prekodravac u Ždali svladao Čvrstec 4:2.

Rudar je prošle nedjelje u Glogovcu slavio protiv Omladinca 5:0, sad ga čeka gostovanje u Čvrstecu, dok će Omladinac u Herešinu dočekati Podravca iz Torčeca. Gornja Rijeka na domaćem terenu igra s Mičetincem.

DRUGA ŽNL, 21. KOLO (nedjelja, 1. svibnja u 17.00):

Sokolovac: NK Sokol – NK Prugovac 2:0
Đelekovec: NK Starigrad – NK Hrvatski bojovnik (nedjelja, 14.00)
Gornja Rijeka: NK Gornja Rijeka – NK Mičetinac
Koprivnički Bregi: NK Mladost Bregi – NK Fugaplast
Gotalovo: NK GOŠK – NK Prekodravac
Sveti Petar Čvrstec: NK Čvrstec – NK Rudar (G)
Herešin: NK Omladinac – NK Podravec

- Advertisement -

Najnovije objave