Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Đurđevac oslobađa građane slabijeg imovnog stanja plaćanja komunalne naknade

Korisnici zajamčene minimalne naknade oslobađaju se obveze plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor površine do najviše 60 m2

- Oglas -

Pozivaju se svi građani s đurđevačkog područja koji prema odluci o komunalnoj naknadi imaju pravo na oslobođenje od plaćanja komunalne naknade da ispune i predaju obrazac zahtjeva za oslobođenje do 28. veljače u Grad Đurđevac.

Korisnici zajamčene minimalne naknade oslobađaju se obveze plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor površine do najviše 60 m2, na osnovu vjerodostojne isprave o ostvarivanju prava izdane od Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

Vlasnici ili korisnici stambenih objekata kojima je to jedina nekretnina za stanovanje, mogu upravnom odjelu podnijeti zahtjev za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade za površinu do 60 m2, uz dokaz da im u prethodnoj godini ukupni prihod svih ukućana po članu domaćinstva nije prelazio 1200 kuna mjesečno.

- Oglas -

Površina od 60 m2 iz ovog članka uvećava se za dodatnih 20 m2 prostora za četvrtog i svakog narednog člana kućanstva, stoji na službenim stranicama Grada Đurđevca.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti OVDJE ili osobnim dolaskom u đurđevačku Gradsku upravu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti