Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Đurđevačka Osnovna škola: u tijeku su prijave za produženi boravak

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme

- Advertisement -

Pozivaju se svi zainteresirane roditelje da iskažu interes za upis učenika u program produženog boravka đurđevačke Osnovne škole u nastavnoj 2022./2023.godini.

“S obzirom na iskazani interes planirat će se način organizacije te vrijeme početka produženog boravka u koji se mogu uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda naše škole”, poručili su iz OŠ Đurđevac.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme.

- Advertisement -

Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

Produženi boravak će se organizirati u suradnji s Gradom Đurđevcom. Jedan dio troškova snosit će Grad, dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja produženog boravka za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku (za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kuna).

“Molimo roditelje da se jave najkasnije do 5. rujna osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole. Za iskazivanje interesa dovoljno je poslati podatke o učeniku (ime, prezime i razred), a nakon formiranja skupina pripremit će se ugovori koje će roditelji dobiti od učiteljica na potpis”, poručili su iz đurđevačke Osnovne škole.

Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na internet stranici škole, u izborniku, pod kategorijom produženi boravak.

Također, informacije možete dobiti i na e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr te na broj 048/812-414.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti