Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Đurđevački gimnazijalci položili maturu uz stopostotnu prolaznost

Treba napomenuti i da je od 31 učenika njih 27 steklo pravo upisa na prvi izbor, a četvoro na drugi izbor studija što je opet dobar pokazatelj pripremljenosti učenika za maturu i upise na fakultete

Preporučujemo

Nakon objave konačnih rezultata državne mature maturanti i nastavnici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac mogu biti ponosni na svoja postignuća jer su uspjeli pokazati da predani rad i požrtvovnost uvijek vode do uspjeha.

– Ovo je sedmi put u 13 godina da smo ostvarili takav uspjeh. Pravo na upis u višu razinu obrazovanja imaju svi maturanti, čime pokazujemo da smo najbolje mjesto za pripremu za državnu maturu, upise na fakultet i kroz naš pristup i projekte, općenito za život. Iz svih ispita imamo učenike čiji je rezultat među 10 posto najboljih u državi, pri čemu treba izdvojiti rezultat učenice Anje Dergez koja je ispit matematike na višoj razini riješila s 95 posto te se našla među dva posto najboljih učenika u Hrvatskoj – istaknuo je ravnatelj Gimnazije Tomislav Ostojić.

Treba napomenuti i da je od 31 učenika njih 27 steklo pravo upisa na prvi izbor, a četvoro na drugi izbor studija što je opet dobar pokazatelj pripremljenosti učenika za maturu i upise na fakultete, stoji u objavi na službenoj stranici Grada Đurđevca.

- Advertisement -

Najnovije objave