Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Đurđevački kuglači odličnim rezultatima ulaze u godinu velikog jubileja

Najboljim kuglačem proglašen je Zdravko Vokšan, drugi je bio Antun Bionda, a treći Vinko Šostarec

- Oglas -

Proteklog je vikenda đurđevački Kuglački klub Graničar održao redovnu skupštinu na kojoj su nazočili članovi upravnog i nadzornog odbora, igrači, članovi i simpatizeri kluba te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić.

Slavlje kuglača đurđevačkog Graničara
Slavlje kuglača đurđevačkog Graničara // Foto: KK Graničar

Predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te izložio prijedlog programa rada kluba za idući godinu.

Na skupštini je prihvaćeno financijsko izvješće za prošlu godinu koje je prezentirao tajnik i blagajnik kluba Ivan Kuštrak, a prihvaćeno je i izvješće predsjednika nadzornog odbora kluba Dražena Vugrineca.

- Oglas -
Kuglači đurđevačkog Graničara // Foto: Siniša Milašinović

Klub iduće godine planira obilježiti 75. godišnjicu postojanja, a planira i osnivanje vlastite škole kuglanja u koju bi bila uključena djeca već od osam godina.

Također, ovom su prilikom podijeljene i nagrade najboljim kuglačima kluba za prošlu sezonu. Najboljim kuglačem proglašen je Zdravko Vokšan, drugi je bio Antun Bionda, a treći Vinko Šostarec.

Kuglači Graničara iz Đurđevca
Kuglači Graničara iz Đurđevca // Foto: KK Graničar

Podsjetimo, Graničar je osvojio peto mjesto u ligi te je pobjednik je županijskog kupa, a time je potvrdio status da je najbolji muški kuglački sastav Koprivničko-križevačke županije.

Na županijskom pojedinačnom natjecanju Zdravko Vokšan osvojio je drugo mjesto dok su kuglački par Zdravko Lovašen i Vinko Šostarec osvojili prvo mjesto na županijskom natjecanju u parovima.

Isto tako, potrebno je istaknuti odlični rezultat Zdravka Vokšana koji je treći igrač 2. HKL-Sjever.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti