6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Đurđevački muzej dobio oznaku sigurnosti Safe stay in Croatia

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija...

Preporučujemo

Temeljem prijave za dobivanje nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia đurđevačkom muzeju odobreno je korištenje oznake od strane Ministarstva turizma i sporta.

Muzej je uvršten na popis nositelja spomenute oznake, a ona se dodjeljuje temeljem ispunjenih traženih uvjeta dionicima iz turističkog sektora i ostalima.

Ovaj projekt je pokrenula Hrvatska turistička zajednica, a uvjet dobivanja navedenog je potvrda i jamstvo poštivanja i provođenja aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

Također, vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Oznaka je potvrda sigurnog dolaska posjetitelja u đurđevački muzej uz poštivanje svih epidemioloških mjera s ciljem osiguravanja sigurnosti i zdravlja posjetitelja.

Najnovije objave