Srijeda, 8. prosinca 2021.

Đurđevački muzej posjetila grupa motorista BMW moto kluba Zagreb

Odabrali su Đurđevac kao zaustavnu točku gdje su u đurđevačkom muzeju posjetili stalni postav te trenutnu izložbu Ljubav oko nas

Preporučujemo

Nakon pandemije uzrokovane virusom koronavirusom i privremene obustave rada, đurđevački muzej nastavlja s uspješnim radom s posjetiteljima.

Iako su mnogobrojne najavljene grupe zbog situacije bile primorane otkazati svoj posjet, muzej je započeo prihvaćati organizirane skupine posjetitelja ponašajući se u skladu sa smjernicama HZJZ-a.

Tako je u subotu, 30. svibnja, đurđevački muzej posjetila grupa motorista BMW moto kluba Zagreb.

Oni su Đurđevac posjetili na svom putovanju nazvanom Podravske steze gdje su obišli gradove i prirodne znamenitosti Podravine, a sve začinili ukusnom podravskom prehranom i kapljicom.

Na svom su putovanju odabrali Đurđevac kao zaustavnu točku gdje su u đurđevačkom muzeju posjetili stalni postav – Interpretacijski centar Picokijade, te trenutnu izložbu u sklopu Edukativne muzejske akcije Ljubav oko nas.

– Pozivamo posjetitelje da nas bez bojazni posjete, uživaju u gostoljubivosti Đurđevčana, upoznaju kulturne i prirodne znamenitosti Đurđevca, obiđu Muzej Grada Đurđevca – njegov stalni postav i povremene izložbe, poslikaju se s devama i ostalim stanovnicima Hrvatske Sahare nedaleko utvrde Stari grad te razonode svoje nepce u Restoranu i pivnici Stari grad u prizemlju utvrde – istaknuli su iz muzeja Grada Đurđevca.

Radno vrijeme Muzeja Grada Đurđevca od 1. lipnja:

  • pon-pet, od 8 do 16
  • sub, od 10 do 14

Moguće promjene radnog vremena bit će objavljene na internetskoj i Facebook stranici muzeja Grada Đurđevca.

Najnovije objave