Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Đurđevački policajci kod muškarca i žene pronašli bombe, streljivo, pušku…

Protiv 42-godišnjaka i 35-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

- Oglas -

Policajci Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 35-godišnjakinjom s đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, sumnja se da su 42-godišnjak i 35-godišnjakinja neovlašteno nabavili i posjedovali oružje, streljivo i eksplozivne tvari.

“Na temelju naloga varaždinskog Županijskog suda izvršena je pretraga obiteljskih kuća i automobila koje koriste osumnjičeni te je oduzeta jedna puška, ručna bomba, 1250 komada raznog streljiva, 19 komada signalnih metaka, 16,5 metara sporogorećeg štapina, 700 grama baruta, dvije formacijske cijevi za vatreno oružje, spremnik za automatsku pušku, upaljač za ručnu bombu, dva komada specijalnih upaljača te jedan detonacijski i jedan vježbovni upaljač”, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Oglas -

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari protiv 42-godišnjaka i 35-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti