Utorak, 18. siječnja 2022.

Đurđevčice i Đurđevčani, prijavite se za studentsku stipendiju Grada Đurđevca

Isplata stipendije vrši se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima

Preporučujemo

Grad Đurđevac raspisao je Natječaj za dodjelu studentskih stipendija u akademskoj godini 2021./2022. koje se odobravaju svim redovnim studentima s područja Grada Đurđevca koji studiraju na preddiplomskom i diplomskom studiju na području Republike Hrvatske i imaju prebivalište na području Grada Đurđevca te redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu.

Studentske stipendije za redovne studente s područja Grada Đurđevca koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima na području Republike Hrvatske odobravaju se u iznosu od 50,00 kn po ostvarenim ECTS bodovima, a maksimalno 3.000,00 kuna u akademskoj godini, dok se studentske stipendije svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu, odobravaju u iznosu od 100,00 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a najviše do 6.000,00 kuna u akademskoj godini.

Isplata stipendije vrši se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima, a za prijavu je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Ispunjen i potpisan obrazac prijave na natječaj koji možete preuzeti ovdje: Obrazac za prijavu stipendija Grada Đurđevca,
  2. Potvrda o upisu na preddiplomski ili diplomski studij na visokoj školi ili fakultetu, s naznakom smjera i studijske grupe za tu akademsku godinu, a za studente viših godina studija potvrda o upisu s prijepisom ocjena,
  3. Preslika osobne iskaznice kandidata.

Prijave se podnose zaključno do 5. studenog 2021. godine pisanim putem na adresu: Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, 48 350 Đurđevac, uz napomenu: „Prijava na natječaj za studentske stipendije“ ili putem e-maila: grad@djurdjevac.hr.

Cijeli tekst natječaja možete pogledati: OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave