Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Dvojica navijača Rijeke završili u policijskoj postaji zbog alkohola i pirotehnike

Izdana im je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama HNK Rijeke i hrvatske nogometne reprezentacije osam dana te će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda

- Advertisement -

U subotu od 17.05 do 18.53 sati na gradskom stadionu u Koprivnici odigrana je nogometna utakmica između NK Slavena Belupa i HNK Rijeke (1:2), na kojoj je bilo nazočno 450 navijača, od kojih 120 gostujućih.

Tijekom osiguranja utakmice dva gostujuća navijača dovedena su u prostorije policije radi prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima (jedan zbog alkoholiziranosti i jedan zbog posjedovanja pirotehnike).

Izdana im je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama HNK Rijeke i hrvatske nogometne reprezentacije osam dana te će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda.

- Advertisement -

Tijekom utakmice gostujući navijači aktivirali su dva pirotehnička sredstva („bengalku“ i „bljeskalicu“) te se provodi kriminalističko istraživanje, priopćili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti