Četvrtak, 28. rujna 2023.

Edukacijski seminar za trenere o suvremenim problemima kod mladih sportaša

Predavači na seminaru bit će Tea Mačković, mag. nutricionizma, Jasminka Potočnjak, mag. fizioterapije, Ivan Lončarić, bacc. cin. i trener hrvanja te Marijan Kuharić, prof, trener atletike

- Advertisement -

Koprivnički nogometni trener i županijski instruktor HNS-a Vedran Medenjak bit će jedan od moderatora edikacijskog seminara koji će se u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 17.30 sati održati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici.

– Cilj seminara je da djecu, njihove roditelje i sve trenere upoznamo s suvremenim problemima koji se sve češće javljaju kod mladih sportaša; nepravilna prehrana, prerana specijalizacija, sve veći broj sve težih povreda sve mlađih nogometaša, stanja pretreniranosti i dr. Cilj nam je ovim seminarom kvalitetno informirati sve sudionike procesa u razvoju mladih sportaša i ponuditi jednostavna rješenja za bolje, sigurnije i efikasnije treniranje – rekao je Medenjak.

Predavači na seminaru bit će Tea Mačković, mag. nutricionizma, Jasminka Potočnjak, mag. fizioterapije, Ivan Lončarić, bacc. cin. i trener hrvanja te Marijan Kuharić, prof, trener atletike.

- Advertisement -

Uz Medenjaka, moderator na seminaru bit će i Vedran Blažeković, tajnik Škole nogometa Slavena Belupa.

– Zadovoljstvo mi je naglasiti da su svi predavači “domaća snaga”, koji žele podijeliti svoja znanja i iskustva ljudima iz svoje zajednice i time pomoći da našoj djeci osiguramo najbolje uvjete za kvalitetan razvoj – dodao je Medenjak.

Seminar je besplatan.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti