Nedjelja, 2. listopada 2022.

Edukativnom šetnjom tržnicom koprivnički vrtićarci obilježili Svjetski dan zdravlja

Uz igru i zabavu upoznali su se vrijednostima koje dolaze s tržnice i pravilnom prehranom svježim voćem i povrćem, a na kraju šetnje dočekao ih je zdravi obrok s Koprivničkog placa koji je osigurao Komunalac

Preporučujemo

U povodu Svjetskog dana zdravlja, 7. travnja, na Gradskoj tržnici u Koprivnici održana je edukativna šetnja s ciljem promicanja zdravog načina života i prehrane. Gradsku tržnicu Koprivnica posjetili su mališani iz dječjeg vrtića Tratinčica, skupina Malci, s odgojiteljicama Mihaelom Horvat i Melitom Stubičar Bukvić.

Mališani su uz edukativnu šetnju kojoj je bio cilj poticanje stvaranja navika konzumacije domaćih i svježih proizvoda, posjetili poljoprivredne proizvođače koji svoje proizvode prodaju na tržnici te su imali priliku čuti kako i na koji način se uzgaja domaće povrće i voće.

Uz igru i zabavu upoznali su se vrijednostima koje dolaze s tržnice i pravilnom prehranom svježim voćem i povrćem, a na kraju šetnje dočekao ih je zdravi obrok s Koprivničkog placa koji je osigurao Komunalac.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave