13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Važna obavijest građanima o uređenju dijela Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici

U cilju bržeg, sigurnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova vrlo je bitno da se za vrijeme izvođenja istih ne koriste parkirališna mjesta u navedenom dijelu ulice

Preporučujemo

Grad Koprivnica će u sklopu održavanja nerazvrstanih cesta u četvrtak, 8. travnja, pokrenuti radove na sanaciji kolnika u dijelu Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici.

Radovi na uređenju kolnika odvijat će se u dijelu ulice od raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe (i Trgom slobode) do raskrižja s Trgom podravskih heroja (i Ulicom hrvatskih branitelja).

Predviđeno vrijeme trajanja radova je 10 dana, ovisno o vremenskim uvjetima, a u sklopu istih dotrajali površinski asfaltni sloj zamijenit će se novim.

“Za vrijeme izvođenja radova predmetni dio Ulice Ivana Meštrovića će biti zatvoren za prometovanje i parkiranje te molimo sudionike u prometu da koriste obilazne pravce i prometuju uz dodatan oprez u skladu s postavljenom privremenom prometnom signalizacijom. U cilju bržeg, sigurnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova vrlo je bitno da se za vrijeme izvođenja istih ne koriste parkirališna mjesta u navedenom dijelu ulice”, priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

Najnovije objave