Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

Ekipi Međimurja U-13 uručen pehar i medalje za naslov prvaka Sjevera

Međimurje od petka do nedjelje igra s domaćinom Dubrovnikom, zagrebačkom Cibonom i DOŠK-om iz Drniša, a dvije najbolje ekipe izboriti će nastup na državnoj završnici i u borbi za naslov hrvatskog prvaka

Preporučujemo

U Čakovcu je odigrana 1. All Star utakmica nakon završetka 1. Lige dječaka M13 Sjever za igrače rođene 2009. godine i mlađe, u sklopu koje je Međimurju uručen pobjednički pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka.

Ekipa Međimurja je suvereno osvojila naslov prvaka Regije Sjever sa svih 10 pobjeda u ligi i s tako besprijekornim skorom plasirala se na državnu poluzavršnicu.

U subotnjoj All Star utakmici između pobjednika lige Međimurja i Selekcije 1. lige M13 Dječaka, pobjedu je slavila Selekcija koja je bila bolja rezultat 69-48, nakon što je trener Međimurja Mario Novak dao priliku da na ovoj završnoj utakmici zaigra svih 20 igrača koji su trenirali u ovoj sezoni.

Za Međimurje pobjedničke medalje za osvojeni naslov primili su: Rušnjak (cap.), Brkinjač, Kelkedi, Terek, Mikec, Majsan, Korent, Mikolaj, P. Ostoja, O. Ostoja, N. Novak, Štefičar, Sobočan, Lapat, Sambolek, Toplek, Režek, Beuk, M. Posavec i K. Novak. Trener: M. Novak.

Podijeljeni su pehari i medalje, za drugo mjesto ekipi KK Mladost (Đ) te za treće mjesto ekipi KK Vedi.

Plaketu za najboljeg igrača lige dobio je Ante Kokolek (Grafičar), a plaketu za najboljeg strijelca lige dobio je Benjamin Ivanov (Mladost Đ). Najboljim igračem ALL STAR utakmice proglašen je Jakov Rušnjak (Međimurje) kojem je uručena i pripadajuća plaketa.

Pri kraju je i organizacija odlaska ekipe dječaka U-13 Međimurja na državnu poluzavršnicu koja se igra u Dubrovniku u koju su se angažirano uključili i roditelji igrača.

Stručni stožer i trener Mario Novak odlučili su da na poludržavnu završnicu na kojoj pravo nastupa ima 12 igrača putuju: Jakov Rušnjak, David Toplek, Borna Kelkedi, Antonio Mikec, Patrik Ostoja, Viktor Brkinjač, Petar Režek, Dorijan Majsan, Filip Leo Korent, Oliver Ostoja, Niko Novak i Niko Terek.

Međimurje od petka do nedjelje igra s domaćinom Dubrovnikom, zagrebačkom Cibonom i DOŠK-om iz Drniša, a dvije najbolje ekipe izboriti će nastup na državnoj završnici i u borbi za naslov hrvatskog prvaka.

- Advertisement -

Najnovije objave