Srijeda, 25. svibnja 2022.

Euro: Crna Gora iznenadila i nemoćnu Hrvatsku

Hrvatski rukometaši odigrali su izuzetno slabo prvo poluvrijeme. Kao da nisu ni došli na utakmicu, bili su spori, bezidejni, propusni u obrani. Crna Gora je organizirana momčad koja je ponuđeno iskoristila te je na odmor otišla s velikom prednošću od 15:9

Preporučujemo

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Budimpešti izgubila od Crne Gore rezultatom 32:26.

Uoči ove utakmice došlo je do novih promjena u sastavu reprezentacije. Vratio se David Mandić, dok su se kao novi igrači priključili Mirko Alilović, Ivan Slišković i Veron Načinović.

Hrvatski rukometaši odigrali su izuzetno slabo prvo poluvrijeme. Kao da nisu ni došli na utakmicu, bili su spori, bezidejni, propusni u obrani. Crna Gora je organizirana momčad koja je ponuđeno iskoristila te je na odmor otišla s velikom prednošću od 15:9.

Mučila se naša reprezentacija u drugom poluvremenu kako bi smanjila zaostatak, no Crnogorci su se napunili samopouzdanjem i to je uz neuvjerljivu igru bio izuzetno težak zadatak.

Briljirao je crnogorski vratar Nebojša Simić, skinuo je brojne zicere, dok su s druge strane Pešić i Alilović bili na streljani. Nije hrvatska obrana bila na visokoj razini, nije bio ni napad, pa je pobjeda Crne Gore bila u potpunosti zaslužena.

U subotu će Hrvatska u 2. kolu drugog kruga u Budimpešti igrati s Danskom. Ta je utakmica na rasporedu u 20.30 sati. Računali smo da bi nam ona mogla biti ključna za eventualni plasman u polufinale…

- Advertisement -

Najnovije objave