Četvrtak, 21. listopada 2021.

Evo gdje sve možete gledati Dinamovu povijesnu utakmicu protiv Villarreala

Dinamo i Villarreal na Maksimiru su igrali i prije 11 godina i tada je hrvatski prvak slavio 2:0 golovima Sammira i Ante Rukavine. Od igrača koji su tada nastupili u Dinamovoj momčadi je ostao još samo kapetan Arijan Ademi

Preporučujemo

Zagrebački Dinamo večeras od 21 sat na Maksimiru igra prvu utakmicu četvrtfinala Europa lige protiv španjolskog Villarreala.

Iz Dinama najavljuju pobjedu, ali susret dočekuju u velikim problemima jer neće igrati Mario Gavranović, a upitan je i nastup najboljeg igrača Brune Petkovića.

“Čeka nas četvrtfinale Europa lige, mi uživamo u ovom dostignuću i sjajnoj atmosferi, tako dočekujemo Villarreal. Njima svaki respekt, u dobroj su formi, pružaju odlične igre, opet će nam na suprotnoj strani biti odlična momčad koja će testirati naše sposobnosti, vidjet ćemo koliko možemo protiv takvog suparnika”, rekao je Dinamov trener Damir Krznar te se osvrnuo na situaciju s ozljedama napadača.

“Teško da će Gavranović konkurirati, a Petković je odradio dva treninga. Nije on još stopostotan i s liječnikom ćemo odlučiti hoće li igrati s nekom blokadom ili neće. Ako će igrati, to će biti 15 ili 20 minuta, no o tome ćemo odlučiti na dan utakmice”, dodao je Krznar, piše Index.hr.

Dinamo i Villarreal na Maksimiru su igrali i prije 11 godina i tada je hrvatski prvak slavio 2:0 golovima Sammira i Ante Rukavine. Od igrača koji su tada nastupili u Dinamovoj momčadi je ostao još samo kapetan Arijan Ademi.

Na kladionicama su gosti favoriti. Koeficijent na pobjedu Dinama je oko 4.30, a na trijumf Španjolaca oko 2.00.

Utakmicu će prenositi Arena Sport na prvom kanalu koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a, Iskon TV-a, Evo TV-a i A1 televizije.

Utakmicu možete pratiti i putem internetskih stranica Sporthub i Hesgoal.

Najnovije objave