Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Evo gdje za područje Koprivnice prijaviti štetu od mraza

Prijave će se zaprimati zaključno s petkom, 15. svibnja

- Advertisement -

U periodu od 08. ožujka do 15. travnja cijelo područje Grada Koprivnice bilo je zahvaćeno jakim mrazom pa je uslijed niskih temperatura došlo do oštećenja i propadanja cvjetova i plodova u dugogodišnjim nasadima, a isto je uzrokovalo znatnu materijalnu štetu poljoprivrednim proizvođačima.

Na prijedlog gradonačelnika Mišela Jakšića, 30. travnja, župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je prirodnu nepogodu od posljedica mraza za cijelo područje Koprivnice.

– Pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači upisani u Upisnik poljoprivrednika da prijave štetu nastalu uslijed prirodne nepogode – mraza na višegodišnjim nasadima, a koja je nastala na području Koprivnice – stoji na stranicama Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Obrazac PN – Prijava štete od prirodne nepogodne možete preuzeti na stranicama Grada Koprivnice ili osobno, u dogovoru na telefon 279-507, na stražnjem ulazu u Gradsku upravu, svaki dan od 8 do 14 sati.

Ispunjeni i potpisani obrazac PN – Prijava štete s preslikom IBAN žiro ili tekućeg računa potrebno je dostaviti putem e-maila: josip.fonjak@koprivnica.hr ili poštom na adresu: Grad Koprivnica, Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica ili osobno predati u Pisarnicu Grada Koprivnice.

Prijave će se zaprimati zaključno s petkom, 15. svibnja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti