Četvrtak, 22. veljače 2024.

Evo koje su sve rukometašice ovih dana napustile Podravku Vegetu

Rukometašice treniraju podijeljene u grupe po pet, a na početku treninga mjeri im se temperatura, vodi evidencija te provodi obavezna dezinfekcija. U ovakvom režimu rukometašice će trenirati sve do kraja svibnja kada počinje ljetna pauza, a početak priprema za novu sezonu očekuje se 22. srpnja

- Oglas -

Nakon što je Hrvatski rukometni savez poništio sva natjecanja zbog čega je Podravka Vegeta ove sezone ostala i bez izvjesnog naslova prvaka u Prvoj HRL, ali i titule u Kupu, novi udarac za koprivnički klub uslijedio je nakon što je EHF, Europska rukometna federacija, poništio sva natjecanja osim Lige prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Podsjetimo, Podravka Vegeta, nakon solidnog nastupa u Ligi prvakinja, nastavila je svoj put u EHF Kupu i došla do polufinala. No, tu je sada kraj tog putovanja.

Nakon prekida natjecanja i treninga zbog pandemije koronavirusa, rukometašice Podravke više od mjesec dana trenirale su individualno kod kuće. S obzirom na trenutnu epidemiološku sliku u Hrvatskoj te popuštanje sigurnosno-zdravstvenih mjera, konačno se otvorila mogućnost nastavka organiziranog treninga, ali pod posebnim uvjetima.

- Oglas -

Treninzi se održavaju na otvorenom uz poštovanje socijalne distance te svih drugih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite koji se odnose na dezinfekciju opreme i zaštitu zdravlja.

Rukometašice treniraju podijeljene u grupe po pet, a na početku treninga mjeri im se temperatura, vodi evidencija te provodi obavezna dezinfekcija.

U ovakvom režimu rukometašice će trenirati sve do kraja svibnja kada počinje ljetna pauza, a početak priprema za novu sezonu očekuje se 22. srpnja.

Treninzima više ne sudjeluju sve igračice jer su klub napustile Tjaša Stanko (Metz), Jovana Risović (Krim), Ana Debelić (Astrakhanochka), Aneta Benko, Elena Gjorgjijevska (Magura) i Maria Andreea Ianasi.

– Igračice koje su već ranije donijele odluku o odlasku iz našeg kluba po završetku aktualne sezone nema smisla zadržavati s obzirom na poništenje svih natjecanja – objasnila je nedavno Podravkina direktorica Vlatka Mihoci.

Trener Podravke Saračević: Neke stvari nitko nam ne može poništiti niti oduzeti!

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti