Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Evo tko su dobitnici nagrade za najkreativniji rad ‘Moja županija bez koprupcije’

Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv iste

Preporučujemo

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije odabralo je najkreativnije radove u sklopu natječaja ‘Moja županija bez korupcije’ koji se provodi s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Natječaj je bio otvoren za osnovnoškolce i srednjoškolce s području Koprivničko-križevačke županije, a ukupno su pristigla 83 rada, najviše do sada.

Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv iste.

Moja županija bez korupcije
Moja županija bez korupcije // Foto: kckzz.hr

Sjednicu je vodila predsjednica povjerenstva Renata Glavica koja je izrazila zadovoljstvo što je natječaj privukao toliki broj kreativnih radova te zahvalila svima koji su sudjelovali.

Svečano uručivanje nagrada održat će se u četvrtak, 8. prosinca, u 17 sati u koprivničkom Domu mladih.

Dobitnike nagrade možete vidjeti OVDJE.

Također, nagrađeni radovi bit će izloženi u izlogu koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović od 12. do 16. prosinca.

Antikorupcijsko povjerenstvo
Antikorupcijsko povjerenstvo // Foto: kckzz.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti