Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Festival prava djece u Koprivnici: ne propustite obiteljske filmove u kinu Velebit

Svi filmovi se prikazuju s titlovima za gluhe i nagluhe osobe i audiodeskripcijom za slijepe i slabovidne osobe. Ulaz na projekcije je besplatan i moguć je do popunjenja kapacitete

Preporučujemo

14. Festival prava djece poznat i pod motom “Mali festival za velike teme” i ove godine, uz programe namijenjene osnovnim i srednjim školama, donosi poseban filmsko-edukativni program Dobre vibracije. Program će se održati u subotu, 29. listopada, u kinu Velebit u Koprivnici, i to u dva termina – 11 i 16.30 sati.

U program Dobre vibracije namijenjenog roditeljima i djeci prikazuju su dva filma. U 11 sati kreću Priče o Franzu (r. Johannes Schmid, 2022.) – obiteljska komedija snimljena prema junaku romana Christine Nöstlinger u čijem je središtu školarac Franz, koji kao najmanji u razredu počinje pratiti popularnog influencera fitnessa.

Od 16.30 sati na rasporedu je Moj tata kobasica (r. Anouk Fortunier, 2021.), koji govori o Zoe čiji otac odluči dati otkaz u banci i postati glumcem kako bi ostvario životni san pri čemu postane maskota kobasice.

Svi filmovi se prikazuju s titlovima za gluhe i nagluhe osobe i audiodeskripcijom za slijepe i slabovidne osobe. Ulaz na projekcije je besplatan i moguć je do popunjenja kapacitete.

Uz projekcije održat će se i Festivalski forumi, događaji u sklopu Europske godine mladih, u kojima će mladi razgovarati sa stručnjacima o relevantnim temama za svoju generaciju.

U Koprivnici će tako voditelj Domagoj Morić mlade potaknuti na volonterski angažman mladih i educirati ih kako praktično planirati i provoditi volonterske aktivnosti u sklopu modula Volontiranje u lokalnoj zajednici.

Program i raspored 14. Festivala prava djece dostupan je na internetskoj stranici:

www.festivalpravadjece.com

Facebook stranica: https://www.facebook.com/FestivalPravaDjece

Instagram stranica: www.instagram.com/festivalpravadjece

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCGyfpRXxAtXAh_nQQnuL3OA

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti