Srijeda, 29. studenoga 2023.

Pan i KTC donirali 250 vreća hrane napuštenim psima

Za svaku kupnju posebnog pakiranja Pan piva u KTC trgovinama, izdvojene su dvije kune za nabavu hrane za pse. Ukupno je prikupljeno 2500 kilograma hrane koja je donirana udrugama za zaštitu životinja u Koprivnici i Požegi

- Advertisement -

Uručenjem hrane za pse Udruzi Šinterice dobra srca i službeno je privedena kraju akcija Pan piva i trgovačkog lanca KTC Hrvatska “2 kune za zdjelice pune”.

Akcija kojom su skupljana sredstva za hranu za pse za dvije udruge koje se brinu za napuštene životinje naišla je na sjajan odjek kod ljubitelja piva. Naime, posljednjih mjeseci za svako kupljeno posebno pakiranje Pan piva u KTC trgovinama, izdvojene su dvije kune za nabavu hrane za pse.

Hrana za pse donirana je dvjema udrugama, i to na području Koprivnice i Požege. Tako je donaciju primila koprivnička Udruga Šinterice dobra srca, kao i Udruga Sirius u Požegi.

- Advertisement -

Donacija pseće hrane Udruzi Šinterice dobra srca

Ukupno, prikupljeno je 10.000 kuna, čime je za skloništa osigurano 250 vreća suhe hrane, odnosno 2500 kilograma.

Ta hrana pomoći će psima za koje se udruge skrbe da siti dočekaju proljeće.

– Htjeli smo na ovaj način pomoći lokalnoj zajednici, odabrali smo udruge koje se bave zaštitom životinja. Jako smo zadovoljni odazivom građana na akciju – rekao je Darko Petrović, event manager u Carlsbergu.

Oduševljenje donacijom nije skrivala Nina Verčević iz Udruge Šinterice dobrog srca.

- Advertisement -

– Pozitivno smo iznenađeni, jako smo zahvalni i jako, jako sretni. Dobili smo puno hrane za pse, ali hrane nikad previše. Dio ćemo podijeliti između raznih udruga i volonterima koji brinu o životinjama – istaknula je Nina.

Donacija pseće hrane Udruzi Šinterice dobra srca

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti