Subota, 21. svibnja 2022.

FOTO Advent kuca na vrata: u Đurđevcu i prigradskim naseljima počelo tradicionalno božićno ukrašavanje

U središte Đurđevca stigao je dio lampica i ukrasa, a pored utvrde Stari grad i na Trgu svetog Jurja postavljeni su borovi i ukrasi

Preporučujemo

Božićni blagdani sve su bliže, a u Đurđevcu i prigradskim naseljima je počelo tradicionalno ukrašavanje trgova i ulica.

U središte Đurđevca stigao je dio lampica i ukrasa, a pored utvrde Stari grad i na Trgu svetog Jurja postavljeni su borovi i ukrasi.

Božićno ukrašavanje utvrde Stari grad
Foto: Grad Đurđevac

Okićeni su i kružni tokovi, a ispred crkve svetog Jurja za paljenje prve adventske svijeće kojom započinje još jedna manifestacija Advent u Đurđevcu spreman je i adventski vijenac.

Božićno ukrašavanje Đurđevca
Foto: Grad Đurđevac

U izradi blagdanskih ukrasa pod vodstvom Ive Rođak i kićenju grada ove godine sudjelovali su djelatnici i volonteri Grada Đurđevca, Komunalnih usluga, Turističke zajednice, djelatnici na javnim radovima, likovna skupina Osnovne škole Đurđevac pod vodstvom Zorana Vidakovića, udruga A – je to Art Podravina, udruga žena Grada Đurđevca te članovi udruge Sveti Juraj.

Izrada blagdanskih ukrasa
Foto: Grad Đurđevac

“Velika zahvala obitelji Šubara, Vinković, Rončević, Fusić, Švaco, Fucak, Matkov i Plemenčić iz Đurđevca te obitelji Gregar iz Virja koje su za ukrašavanje grada donirali borove”, stoji na službenim stranicama Grada Đurđevca.

Izrada blagdanskih ukrasa
Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave