Srijeda, 24. srpnja 2024.

FOTO Capronca Cup kraj koprivničkih bazena pokazao veliki potencijal mladih nogometaša

Najboljim igračem cijelog turnira proglašen je Matej Latin iz Škole nogometa Donje Međimurje, dok je titulu najboljeg golmana turnira osvojio Jano Zbodulja iz Slavena Belupa 2010. godište

- Oglas -

Capronca Cup, nogometni turnir u organizaciji Škole nogometa grada Koprivnice, održan je ove subote kraj bazena Cerine.

Čak 14 ekipa dječaka natjecalo se za titulu najboljih nogometaša, a njihovi roditelji uživali su u sunčanom danu na Cerinama.Turnir je najavio Vedran Bači, predsjednik koprivničke Škole nogometa, koji je naglasio važnost ovakvih sportskih susreta te izrazio zadovoljstvo što se na turniru okupio velik broj ekipa.

– Broj klubova i djece koji danas sudjeluju na ovom turniru najbolji je pokazatelj koliko dobar posao radi Škola nogometa grada Koprivnice i nadam se da će ovaj turnir postati tradicija – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je i otvorio turnir, te zahvalio svim roditeljima i trenerima na sudjelovanju i organizatorima na inicijativi.

- Oglas -

Mladi nogometaši odmjerili su snagu, brzinu i vještine, a na kraju je treće mjesto osvojila ekipa Slavena Belupa 2011. godište, drugo mjesto osvojila je ekipa Škole nogometa Donje Međimurje, dok je prvo mjesto osvojila ekipa Slavena Belupa 2010. godište.

Najboljim igračem cijelog turnira proglašen je Matej Latin iz Škole nogometa Donje Međimurje, dok je titulu najboljeg golmana turnira osvojio Jano Zbodulja iz Slavena Belupa 2010. godište.

Nakon turnira, održana je svečana dodjela medalja i pehara koje je ekipama dodijelila koprivnička dogradonačelnica Ksenija Ostriž.

Foto: Bazeni Cerine

- Oglas -

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti