Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

FOTO Dan otvorenih vrata na Cerinama okupio mnogobrojne posjetitelje

Posjetitelji su imali priliku upoznati se sa svim aktivnostima koje se nude na bazenima, u Sportskom centru te u wellnessu

Preporučujemo

Bazeni Cerine Koprivnica u subotu su obilježili Svjetski dan sporta na pravi sportski način i danom otvorenih vrata.

Posjetitelji su imali priliku upoznati se sa svim aktivnostima koje se nude na bazenima, u Sportskom centru te u wellnessu.

Održane su prezentacije malih plivača Plivačkog kluba Cerine, Male sportske škole, programa plesnih radionica te je održan programa vježbanja za zlatnu dob u vodi.

U Sportskom centru Cerine posjetitelji su imali priliku isprobati sve vrste grupnih treninga besplatno te odabrati onaj pravi za sebe.

“Nismo zaboravili niti na naše gurmane za koje smo pripremili odlične ponude menija, a na samom ulazu u gradske bazene Smutek – domaći kutek osigurao je degustaciju domaćih specijaliteta koje nudi u svojoj svakodnevnoj ponudi”, istaknuli su s Bazena Cerine.

Posjetiteljima bazena predstavila se i specijalizirana trgovina sportskom opremom Sport Dolenec sa svojom ponudom sportske odjeće, dok je Podravka za sve posjetitelje osigurala Čokolino Protein Power – obrok bogat žitaricama.

Gradske bazene Cerine posjetila je i Udruga za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice „Sport za svekoja je organizirala sportsko – rekreacijsko druženje svojih članova. Osim cjelodnevnog kupanja i relaksacije na bazenima, članovi su vježbali pod budnim okom trenera te su održali mini turnir u belotu.

Dan otvorenih vrata na Cerinama okupio je posjetitelje svih dobnih skupina te je svatko od njih pronašao nešto za sebe. Sve aktivnosti održane su u skladu sa aktualnim epidemiološkim mjerama donesenim od strane Stožera.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Najnovije objave