Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

FOTO Đurđevac odigrao prijateljsku s Bušetinom, Virje gostovalo u Suhopolju

Virovski Podravac otputovao je u Suhopolje kod istoimenog domaćina koji je imao samo 10 igrača za sastav, pa je uskočio trener Spudić i zaigrao kao 11. igrač.

Preporučujemo

Srijedu 11. kolovoza neke su momčadi iskoristile za odigravanje pripremnih utakmica. Prema našim saznanjima, đurđevački Graničar bio je domaćin ligaškom konkurentu Graničaru iz Bušetine. Obje su ove momčadi netom ušle u Četvrtu ligu, Picoki iz Treće HNL Sjever, Bušetina iz Prve ŽNL Virovitičko-podravske.

Konačan rezultat bio je 1:1. Poveli su gosti iz Bušetine, da bi Đurđevac izjednačio u drugom dijelu.

Virovski Podravac otputovao je u Suhopolje kod istoimenog domaćina koji je imao samo 10 igrača za sastav, pa je uskočio trener Spudić i zaigrao kao 11. igrač. Virje je otpočetka stisnulo na polovicu domaćina, ali iskazao se vratar Suhopolja Vidak.

Pritisak je urodio plodom i Podravac je poveo 0:1 preko Furmeka. Drugi dio susreta protekao je u apsolutnoj dominaciji žuto-zelenih, navodi icv.hr. Kirin je na samom startu odlično reagirao i postigao izjednačujući pogodak, a isti izvor navodi kako je šteta što Suhopoljci nisu uspjeli zabiti još jedan pogodak. Završilo je 1:1.

Trener Spudić bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača, tim više što su igrali oslabljeni.

Foto: icv.hr

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti