Nedjelja, 29. siječnja 2023.

FOTO Đurđevački Foto kino klub Picok održao zanimljivu radionicu u Svetoj Ani

Snimali su fotografije na temu Jesen u Svetoj Ani, a motive su lako pronašli u ovom slikovitom selu, bregima koji ga okružuju te prostranoj šumi

Preporučujemo

Đurđevački Foto kino klub Picok ovogodišnji je dobitnik nagrade Grada Đurđevca Plaketa Sveti Juraj, a ovo visoko priznanje na prigodnoj su svečanosti predsjedniku kluba Zdravku Dragici uručili predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Članovi kluba proslavili su dobivanje ovog visokog priznanja za uspješan rad druženjem i foto radionicom u Svetoj Ani. Snimali su fotografije na temu Jesen u Svetoj Ani, a motive su lako pronašli u ovom slikovitom selu, bregima koji ga okružuju te prostranoj šumi.

Članovi Foto kino kluba Picok

Podsjetimo, Foto kino klub Picok najuspješniji je i najaktivniji takav klub na području Koprivničko-križevačke županije, a postaje sve poznatiji i u Hrvatskoj. Članovi kluba jedini su u našoj županiji koji sudjeluju na izložbama fotografija u zemlji i inozemstvu te tako promoviraju ne samo svoju domovinu, nego i Đurđevac i đurđevačku Podravinu diljem svijeta.

Osobito to čine fotografijama koje prikazuju prirodne i ambijentalne vrijednosti svog zavičaja, a marljivo bilježe sve značajnije događaje i programe koje organizira Grad Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevca.

Član Foto kino kluba Picok

Fotografije članova đurđevačkog Foto kino kluba su se samo prošle godine mogle vidjeti na međunarodnim izložbama na više od 40 izložbi u tridesetak različitih država širom svijeta, a na mnogima od izložbi osvojili su nagrade i priznanja.

Višesatno druženje đurđevačkih fotografa završilo je analizom rada u ovoj godine, kao i dogovorom o neposrednim aktivnostima koji su pred njima.

Foto: Željko Car, Ivan Nemet i Zdravko Dragica

Članovi Foto kino kluba PicokČlanovi Foto kino kluba Picok

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti