Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

FOTO Đurđevački osmaši se oprostili od svojih učitelja i škole

Razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom

Preporučujemo

U đurđevačkom Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda.

Đurđevački osmaši
Đurđevački osmaši // Foto: Grad Đurđevac

Prigodni program pripremili su učenici i njihovi razrednici, a svečanoj priredbi su prisustvovali su brojni učitelji, roditelji, prijatelji te gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Uz ponešto plesa, pjesme, fotografija, video uradaka, smijeha i suza, učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda izrazili su svoje poštovanje i zahvalnost prema učiteljima i roditeljima koji su ih zajedničkim snagama pratili i podržavali kroz njihovo osnovnoškolsko obrazovanje.

  Završna priredba đurđevačkih osmaša
Završna priredba đurđevačkih osmaša // Foto: Grad Đurđevac

Na samome početku učenicima se obratio ravnatelj škole Danijel Domišljanović koji im je poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju.

“Zahvaljujemo gradonačelniku Hrvoju Jančiju, kolegicama i kolegama, stručnim suradnicima i svim djelatnicima škole na podršci i sudjelovanju u odgoju i obrazovanju naših učenika, te roditeljima naših učenika na uspješnoj suradnji i podršci sve ove godine”, rekao je ravnatelj Domišljanović.

  Završna priredba đurđevačkih osmaša
Završna priredba đurđevačkih osmaša // Foto: Grad Đurđevac

Učenicima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je istaknuo važnost školovanja za boljitak svakoga čovjeka te im poželio da svi upišu željenu srednju školu i da nastave biti ponos našega grada.

Ema Domišljanović
Ema Domišljanović // Foto: Grad Đurđevac

Učenicom generacije prema odluci Učiteljskoga vijeća đurđevačke Osnovne škole proglašena je učenica 8.d razreda Ema Domišljanović kojoj je prigodni poklon uručio gradonačelnik Hrvoje Janči.

Ema je u svih osam razreda osnovne škole ostvarila odličan uspjeh, bila je uzornog ponašanja te je sudjelovala u velikom broju školskih aktivnosti i uzorno predstavljala školu na svim razinama.

“Sudjelovala je na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika. Osvojila je 11. mjesto na državnom natjecanju u znanju i kreativnosti Čitanjem do zvijezda u kategoriji pismenog ispita te osmo mjesto u kategoriji kreativnog uratka. Osvojila je 10. mjesto na državnom natjecanju u znanju i kreativnosti Čitanjem do zvijezda, u kategoriji kreativnog uratka”, istaknuli su iz đurđevačke Osnovne škole.

  Završna priredba đurđevačkih osmaša
Završna priredba đurđevačkih osmaša // Foto: Grad Đurđevac

U suradnji s Gradom škola je nagradila i sve ostale odlične učenike te su uz pohvalnice dobili prigodan poklon.

Na kraju svečanosti razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom.

  Završna priredba đurđevačkih osmaša
Završna priredba đurđevačkih osmaša // Foto: Grad Đurđevac

Učenici osmog razreda koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom su:

8.a – Una Dujmović, Sven Golub, Dino Mujić
8.b – Teo Ban, Fran Kucel, Patricia Pleško, Veronika Kuštro, Natan Benaković
8.c – Mia Jurić, Dora Arap, Dorian Kokorović, Nika Kopričanec, Ivan Jerbić, Karol Stanešić
8.d – Niko Brgles, Franjo Bušić, Ante Ćurić, Ema Domišljanović, Mirna Đapa, Marko Horvat, Lana Ovnić, Matija Špoljar, Luka Štefanac, Luka Vedriš

Foto: Grad Đurđevac

- Advertisement -

Najnovije objave