Petak, 2. lipnja 2023.

FOTO E, to se zove hrabrost: Miroslav i Bojan skočili padobranom sa sendvičem u rukama

Program Cerine Fit izazov vodio je Luka Stanišić, iskusni trener Sportskog centra Cerine, koji je ovom dvojcu uspio promijeniti prehrambene navike, a sve kako bi smršavili dovoljno da skoče padobranom i u slobodnom padu pojedu sendvič

Velika završnica Sky Food Challenge projekta kojeg se primio dobro poznati dvojac iz Gastro tražilice, Miroslav Mirković i Bojan Horvat, održala se u četvrtak točno u podne na koprivničkim bazenima Cerine.

Dečki su padobranski skok izveli u suradnji s treniranim profesionalcima iz Tandem Experti tima i sa sendvičem u rukama. Sigurno su se prizemljili.

Onako još vrući od skoka, ispričali su svoje dojmove te se zahvalili svima koji su bili uključeni u ovaj projekt.

– Avion je bio mali tako da je bilo jako usko. Kada smo skočili uopće nemaš dojam što se događa i kolika je brzina, a bila je 230 kilometara na sat. Sendvič je preživio, a mi jedva. Najgori osjećaj mi je bio kada se potegne padobran – kazao je Miroslav, piše Glas Podravine.

Bojan je priznao kako mu je ipak najgori trenutak bio kada je skočio iz aviona.

– Sendvič je bio prefini pa ga nismo htjeli odmah pojesti, nego smo ga htjeli još malo konzumirati kada se spustimo na tlo. Tih 45 dana bilo je prilično izazovno jer smo nedisciplinirani što se tiče prehrane i svega, ali uspjeli smo te ćemo nastaviti i dalje s treninzima na Cerinama – istaknuo je Bojan.

I jedan i drugi izgubili su oko 11 kilograma u 30 dana, a priznali su kako će se sada počastiti jednom velikom xxl pizzom i pivom jer su to stvarno zaslužili.

Program Cerine Fit izazov vodio je Luka Stanišić, iskusni trener Sportskog centra Cerine, koji je ovom dvojcu uspio promijeniti prehrambene navike, a sve kako bi smršavili dovoljno da skoče padobranom i u slobodnom padu pojedu Robin Fit Sandwich koje je posebno za skok kreirao tim iz Robin trgovina.

Foto: Tea Jurković (Glas Podravine)

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti