Subota, 16. listopada 2021.

FOTO I predsjednica Podravkine uprave Martina Dalić uživala na Podravskim motivima

Svojim je mobitelom napravila nekoliko fotografija i videa, a s velikim je zanimanjem obišla brojne izlagače i kušala neke od njihovih proizvoda

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, predajom ključeva Grada Koprivnice naivnim slikarima na središnjem Zrinskom trgu u subotu su započeli još jedni Podravski motivi, jedna od najvećih kulturnih manifestacija ovog dijela Europe u kojoj se prožimlju iznimno atraktivni i posebni sadržaji, i to sajam naivne umjetnosti i starih obrta, folklor, sajam antikviteta i gastronomska ponuda podravskog kraja. Glavna tema ovih Podravskih motiva je kopriva.

Na svečanom otvorenju ključeve Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić predao je naivnom slikaru Zlatku Kolareku.

Nakon otvorenja, manifestaciju su, uz gradonačelnika Jakšića i njegovu zamjenicu Kseniju Ostriž, među ostalim, obišli i župan Darko Koren, predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec i član uprave Goran Međurečan te Martina Dalić, predsjednica Podravkine uprave.

Martina Dalić, moglo se vidjeti, zaista je uživala na ovoj koprivničkoj manifestaciji. Svojim je mobitelom napravila nekoliko fotografija i videa, a s velikim je zanimanjem obišla brojne izlagače i kušala neke od njihovih proizvoda. Naravno, ‘palo’ je i više fotografija s njima, a Martinu Dalić i njezinu pratnju lijepo je pozdravio i Podravkin Medvjedić Lino.

Inače, Podravka je glavni sponzor ovih 27. Podravskih motiva.

Cijeli program Podravskih motiva koje ovoga vikenda možete posjetiti u Koprivnici pogledajte OVDJE.

Foto: Grad Koprivnica

Najnovije objave