Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

FOTO Koprivnička dobrovoljna vatrogasna društva opremljena barem jednim vozilom

Prilikom primopredaje predsjednik koprivničkog VZG-a Ivan Golubić naglasio je kako sada svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava imaju barem po jedno vozilo

Preporučujemo

U četvrtak je na prostoru koprivničkog kampusa održana primopredaja putničkih kombi vozila između društava koja su prošlog tjedna dobila nova vozila i onih koji do sada nisu imali vozilo.

Zapovjednici koprivničkih DVD-a
Foto: Sonja Markić

DVD Reka kombi koji je do sada koristio predao je DVD-u Željezničar, DVD Starigrad svoje je vozilo predao DVD-u Herešin, a vozilo DVD-a Jagnjedovec od sada će koristiti DVD Bakovčica koja je svoj stari kombi pospremila u skladišni prostor VZG-a. Stari kombi u spremište je pospremio i DVD Draganovec.

Prilikom primopredaje predsjednik koprivničkog VZG-a Ivan Golubić naglasio je kako sada svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava imaju barem po jedno vozilo te je zahvalio Gradu Koprivnici na kupnji novih pet vozila za koprivničke dobrovoljce.

Vatrogasna kombi vozila
Foto: Sonja Markić

Zapovjednik Hrvoje Blažeković poželio je novim korisnicima vozila puno uspjeha u radu i što manje odlazaka na intervencije, a više natjecanja, promotivnih i preventivnih aktivnosti.

Primopredaja vozila
Foto: Sonja Markić

Na primopredaji se okupljenima obratio i pročelnik službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice Dario Jembrek te naglasio važnost činjenice da su sada sva društva mobilna i što to znači za sigurnost grada.

Pohvalio je rad svih društava i gradske Vatrogasne zajednice u cjelini te još jednom podsjetio kako je dobrovoljno vatrogastvo jedna od važnijih komponenti funkcioniranja sustava grada, a to je sve vidljivije u posljednjim godinama kada su se dobrovoljni vatrogasci pokazali kao nezamjenjiv dio sustava civilne zaštite.

Primopredaja vozila
Foto: Sonja Markić

Tekst: Sonja Markić

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti