Nedjelja, 2. travnja 2023.

FOTO Križevački Radnik zahvaljujući svom vrataru Vrbančiću izborio finale kupa pobijedivši Tehničar

Od 67. minute Križevčani su imali igrača više jer je drugi žuti odnosno crveni karton zaradio gostujući Nikola Bos, no igrački višak Purgeri nisu uspjeli kapitalizirati pogotkom

Preporučujemo

Polufinalni kup susret križevačkog Radnika i gostiju iz Cvetkovca također je prošao bez pogodaka u regularnom dijelu, kao i onaj u Ferdinandovcu (o kojem možete čitati OVDJE). I jednako kao i u Ferdinandovcu, junak utakmice bio je jedan vratar.

Jedini gol iz igre na utakmici zabio je Tehničar, no isti je poništen jer su dva gostujuća igrača utjecala na vratara i smetala mu kod obrane, tako da je dosuđeno zaleđe. Nije se moglo uživati u ljepoti nogometa jer su obje momčadi bile svjesne uloga, tako da je susret bio napet i odmjeren.

Od 67. minute Križevčani su imali igrača više jer je drugi žuti odnosno crveni karton zaradio gostujući Nikola Bos, no igrački višak Purgeri nisu uspjeli kapitalizirati pogotkom. Srećom po njih, nisu ni trebali. Sudac je dosudio kraj i bio je red da se odigra lutrija penala.

U junaka domaće, pobjedničke, momčadi prometnuo se vratar Danijel Vrbančić obranom dva penala. Pročitao je udarce Belovarija i Kranclbindera, a Cvetkovčanima nije pomoglo ni to što je Milek pogodio gredu. Samo je prvi Kruno Jambrušič bio precizan.

S druge strane, za Križevčane su zabili Mladen, Bastašić i Mačković, a kao drugi je promašio Dimović. Srećom po Kemenovićevu momčad, to nije imalo veze i svoj trofej pobjednika kupa Radnik Križevci tražit će u susretu s imbriovečkim Borcem.

Polufinale kupa, 26. svibanj, 17.30 sati

NK Radnik-Križevci – NK Tehničar 0:0 (3:1 nakon penala)

Foto: Prigorski.hr

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti