Petak, 19. kolovoza 2022.

FOTO Legendarni Kruno Lovrek vodi Školu nogometa u Cvetkovcu: ‘Da smo u gradu, imali bismo više od 200 djece’

Trenutačno u prvoj, seniorskoj momčadi imamo 10 igrača iz naše Škole nogometa. Mislim da idemo u dobrom smjeru. Napokon smo sve posložili, ističe Lovrek

Preporučujemo

Lijepe vijesti stižu nam iz Škole nogometa NK Tehničara iz Cvetkovca.

Sve njihove selekcije, dakle, U-11, U-13 i juniori (U-17), imaju maksimalan učinak u svojim ligama. Znači, upisali su sve pobjede u svim utakmicama. U-11 selekcija još mora odraditi dvije utakmice, a U-13 i juniori su osvojili jesenski naslov prvaka.

Bili smo prošle subote na cvetkovečkom Starom bregu na derbiju juniorske lige između domaćeg Tehničara i drugoplasiranih Močila. Sjajna utakmica na kraju je završila pobjedom Tehničara rezultatom 3:1. Dominik Dvorski dvaput se upisao u strijelce za domaćina, a jedan pogodak dodao je Petar Mesar. Dino Kopričanec s 11 metara postigao je, pak, pogodak za momčad koju vodi Goran Ogrizović.

Juniori Močila
Juniori Močila // Foto: Zvonimir Markač

– Iznimno sam zadovoljan kako smo odradili jesensku polusezonu. Nije mala stvar u devet susreta osvojiti 20 bodova. Imamo nekoliko iznimno talentiranih igrača i, ako će marljivo raditi, uvjeren sam da će neki od njih jednog dana igrati zapažene uloge i u seniorskom nogometu – kazao je Ogrizović, koji je čestitao Tehničaru na zasluženom jesenskom naslovu prvaka.

Goran Ogrizović
Goran Ogrizović // Foto: Zvonimir Markač

A trener cvetkovečkih juniora legendarni je nogometaš Kruno Lovrek. On je ujedno i voditelj Škole nogometa NK Tehničara.

– U tri kategorije brojimo od 60 do 70 klinaca, s time da nam svakodnevno dolaze nova djeca. Natječemo se na nivou županije što se pokazalo jako dobrim jer smo prije igrali na regiji, ne sve kategorije, ali neke, i rezultati nisu bili kao sada. Ipak, bila je to jako dobra škola za sve. Naše U-11 i U-13 selekcije vodi Marinko Tkalec i radi jako dobar posao. Ja sam trener juniorima, koji bi na regiji još mogli igrati i za kadete, i mogu reći da imamo stvarno dobru generaciju. Trenutačno u prvoj, seniorskoj momčadi imamo 10 igrača iz naše Škole nogometa. Mislim da idemo u dobrom smjeru. Napokon smo sve posložili. Ovdje sam već šest godina i, koliko ja pratim, ni jedan klub u Hrvatskoj što se tiče Škole nogometa nema ovakve rezultate kao mi jesenas – zadovoljan je Lovrek.

Kruno Lovrek i Marinko Tkalec
Kruno Lovrek i Marinko Tkalec // Foto: Zvonimir Markač

Pohvalio je roditelje koji su dosta uključeni u cijelu priču, a klub se potrudio da djeci ništa ne nedostaje. Za juniore je osiguran prijevoz, svi imaju finu klopu poslije svake domaće utakmice.

– Da smo mi klub u gradu, garantiram da bi imali preko 200 djece u Školi nogometa, s obzirom na to kakve mi uvjete imamo. Evo, sada se već radi i treći teren, travnati, odmah do pomoćnog. Cvetkovec je malo mjesto pa nam igrači dolaze ne samo s područja naše općine, već i iz brojnih sredina na potezu od Koprivnice do Ludbrega. Založili smo se dosta za našu Školu nogometa jer je, na kraju krajeva, ona i temelj za buduće uspješne rezultate naše seniorske momčadi – zaključio je Lovrek.

TEHNIČAR – MOČILE (juniori), foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave