Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

FOTO Lovačka udruga za uzgoj, zaštitu i lov divljači Zec Kuzminec proslavila 65 godina djelovanja

U sklopu ovog lijepog jubileja održana je sveta misa i posvećena zastava. Nakon svečane sjednice udruge i domjenka, organizirano je i natjecanje u gađanju na glinene mete

Preporučujemo

U nedjelju je održana proslava 65. obljetnice djelovanja Lovačke udruge za uzgoj, zaštitu i lov divljači Zec Kuzminec.

Proslava je započela okupljanjem lovaca i njihovih gostiju kod crkve svetog Kuzme i Damjana u Kuzmincu, a potom su svi oni sudjelovali na svetoj misi za pokojne članove udruge i posvećenju zastave.

Nakon svete mise, u lovačkom domu u Koledincu održana je svečana sjednica udruge na kojoj je predsjednik Zoran Hat okupljene ukratko upoznao s njihovom bogatom povijesti, kao i što su si postavili za ciljeve u nadolazećem razdoblju.

Među ostalim, u svom izlaganju dotaknuo se osnivača i zahvalio ne samo njima, već svima koji su stvarali i još uvijek se trude da udruga funkcionira u najboljoj namjeri, a to je uzgoj i zaštita divljači.

Nakon sjednice, bio je pripremljen prigodni domjenak, a organizirano je i natjecanje u gađanju na glinene mete za uzvanike.

Najbolji pojedinci nagrađeni su peharima za prva tri mjesta, a to su bili Zdravko Sirovec, Milan Zoretić i Krunoslav Srbljinović.

Predsjednik udruge Zoran Hat na kraju se zahvalio svima na dolasku te im poželio dobro zdravlje i sreću. Posebnu zahvalu uputio je Općini Rasinja i načelniku Danimiru Kolmanu na donaciji povodom obilježavanja 65. godišnjice osnutka Lovačke udruge za uzgoj, zaštitu i lov divljači Zec Kuzminec.

Foto: LU Zec

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti