Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO Majstori kuhinje oduševili na Martinjskoj fišijadi u Virju

Na Martinjsku fišijadu odazvalo se čak 26 ekipa iz nekoliko županija, a četiri ekipe stigle su i iz susjedne Mađarske. Natjecatelji su se zaista potrudili, a evo tko je kraju osvojio ocjenjivački sud

- Oglas -

U sklopu proslave Dana Općine Virje, poznatijih kao Martinjski dani, u subotu je održano i natjecanje u kuhanju fiš paprikaša.

Na Martinjsku fišijadu odazvalo se čak 26 ekipa iz nekoliko županija, a četiri ekipe stigle su i iz susjedne Mađarske.

Natjecatelji su se zaista potrudili, a kakve su odlične fiš paprikaše složili najbolje svjedoče i velike gužve mještana i njihovih gostiju u redovima za kušanje.

- Oglas -

Tradicionalno, birali su se i najbolji majstori fiša, a ocjenjivački sud imao je zaista težak posao. Žiri u sastavu Valerija Szakonyi Kuzma, Silva Ferenčić i Božo Đurinčić bio je oduševljen fiševima, ali na kraju su nijanse presudile.

Najbolji fiš paprikaš napravila je ekipa iz mađarskog Nagybajoma, drugo mjesto osvojila je ekipa A je to iz Kutine, a treće mjesto Lutajuća srca iz Velikih Zdenaca.

Najboljima su uručene i prigodne nagrade, a predali su im načelnik Općine Virje Mirko Perok i Siniša Filipović, predsjednik Športsko ribolovnog kluba Krap, organizatori natjecanja.

Foto: Zvonimir Markač

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti