Srijeda, 21. veljače 2024.

FOTO Martinjski dani u Virju prepuni sadržaja, posjetitelja i odlične atmosfere

Započeli su Martinjski dani Općine Virje koji nam ove godine nude i više nego bogat program

- Oglas -

Započeli su Martinjski dani Općine Virje koji nam ove godine nude i više nego sadržajni program.

Proslava općinskih dana započela je u petak otvorenjem izložbe slika likovne sekcije Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan u društvenom domu u Virju.

Izloženo je 28 umjetničkih radova nastalih na likovnoj koloniji održanoj u sklopu ovogodišnje Virovske prkačijade.

- Oglas -

Nakon otvorenja izložbe, uslijedio je cjelovečernji koncert Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan.

Subotnji program započeo je ujutro Martinjskom fišijadom. Ocjenjivačka komisija u sastavu Stevo Karapandža, Dragica Lukin i Silva Ferenčić dodijelila je prvo mjesto Veselom kotliću iz Kutine, drugo mjesto Sportsko-ribolovnom klubu Bistra iz Repaša, a treće mjesto Sportsko-ribolovnom klubu Drava iz Novog Virja.

U isto vrijeme održan je i sajam rukotvorina i domaćih proizvoda, prodajna izložba kolača. Igrao se i šahovski kadetski turnir, a brojne posjetitelje oduševio je nastup Puhačkog orkestra DVD-a Virje. Ljubitelji fine kapljice uživali su u Martinjskoj šetnji vinskom stazom, a zaljubljenici u nogomet pratili su utakmicu Četvrte lige između domaćeg Podravca i Bilogore iz Grubišnog Polja.

U virovskoj knjižnici predstavljena je slikovnica ‘Priča o pjesniku’ povodom 120. obljetnice rođenja Đure Sudete, a na kraju dana svi su se opustil uz Aquarius band.

Proslava Dana Općine Virje, odnosno Martinjski dani, nastavlja se sve do 12. studenog, a cijeli program možete pogledati OVDJE.

- Oglas -

Foto: virje.hr

Cijelu foto i video galeriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti