Utorak, 29. studenoga 2022.

FOTO Mnoštvo uživalo u degustaciji domaćih delicija i zlatnih vina Podravine u Đurđevcu

Izložbu je organizirala udruga vinogradara i voćara Đurđevac zajedno s Klasterom vinara Podravine i Prigorja te Turističkom zajednicom grada Đurđevca

Preporučujemo

U sklopu programa Picokijade ispred utvrde Stari grad održana je izložba vina vrhunskih vinara Podravine pod nazivom Zlatna vina Podravine.

Izložba vina u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Za dobru atmosferu pobrinuo se poznati Tamburaški sastav Svirci moji, a tražila se čaša više za iskušati sva ukusna vina koja su izložena s obzirom na to da su sva vina vrhunske kvalitete te s ponosom nose osvojena zlatna odličja.

Izložbu je organizirala udruga vinogradara i voćara Đurđevac zajedno s Klasterom vinara Podravine i Prigorja te Turističkom zajednicom grada Đurđevca, a program je vodio poznati voditelj Branko Uvodić.

Izložba vina u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Okupljene je pozdravio predsjednik vinara Marijanko Ređep te je naglasio kako se udruga vinogradara može pohvaliti sa 150 članova te nadaleko poznatim vinima s peskov.

“Ta zlatna vina su zapravo naši zlatni pevci koji tek trebaju dati svoje prave rezultate kroz turizam jer svake godine imamo sve više kvalitetnih vina, ali i sve više gostiju. Čestitam svim vinarima koji su dobili zlatna priznanja, koji ulažu svoj trud i rad u uzgoj vinove loze i ‘podrumarenje'”, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Picokijade te predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković.

Izložba vina u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Hrvoje Janči te je brojnim gostima poželio dobru zabavu i uživanje u bogatom programu Picokijade.

Osim u vinima okupljeni su mogli uživati i u brojnim domaćim delicijama u šatoru Podravinoteke.

Foto: Grad Đurđevac

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti