Subota, 15. lipnja 2024.

FOTO Molvarski vatrogasci dobili novo kombi vozilo

Ključeve novog vozila općinski načelnik Zdravko Ivančan uručio je predsjedniku Vatrogasne zajednice Petru Greguriću.

- Oglas -

U četvrtak, 23. prosinca, ispred molvarskog društvenog održana je svečana primopredaja nabavljenog kombi vozila za Vatrogasnu zajednicu Općine Molve.

Na početku svečanosti župnik o. Zdravko Tuba blagoslovio je vozilo i sve prisutne, nakon čega je općinski načelnik Zdravko Ivančan uručio ključeve vozila predsjedniku Vatrogasne zajednice Petru Greguriću.

Novo vatrogasno vozilo stiglo u Molve
Foto: Općina Molve

Svojim dolaskom primopredaju su uveličala Dobrovoljna vatrogasna društva s područja općine Molve, DVD Molve, DVD Molve Grede, DVD Repaš i DVD Gornja Šuma, vijećnici, djelatnici Općine Molve te Selsko komunalno društvo Molve.

- Oglas -

“Ako je netko zaslužio da o njima vodimo posebnu skrb onda su to naši vatrogasci. Na njih možemo uvijek računati. Sve ove godine štite nas i našu imovinu, ali su tu i kada nas zadese prirodne nepogode. U posljednjih godinu dana pomogli su u radu Stožera civilne zaštite vezano uz epidemiju koronavirusa. Ukratko, uvijek su tu kada nam treba pomoć i na tome im od srca hvala”, rekao je načelnik Ivančan.

Novo vatrogasno vozilo stiglo u Molve
Foto: Općina Molve

U svom obraćanju, Petar Gregurić je istaknuo da mu je drago što lokalna zajednica surađuje s vatrogascima i što je prepoznala potrebu za vozilom s kojim se tehnička opremljenost digla na višu razinu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti