Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

FOTO Muška mladež DVD-a Koprivnica nastupila na državnom natjecanju vatrogasaca Slovenije

Koprivničku mušku ekipu za nastup u Sloveniji predložila je Hrvatska vatrogasna zajednica, što su u DVD-u Koprivnica s ponosom prihvatili

- Advertisement -

Ekipa muške mladeži DVD-a Koprivnica s voditeljima Draganom Palfi Topalović i Danijelom Topalovićem nastupila je 23. rujna na Državnem gasilskem tekmovanju za Memorijal Matevža Haceta 2023. u Sloveniji.

Koprivničku mušku ekipu za nastup u Sloveniji predložila je Hrvatska vatrogasna zajednica, što su u DVD-u Koprivnica s ponosom prihvatili te se po prvi puta susreli s izvođenjem ‘mokre’ vježbe s hidrantom, što na domaćim natjecanjima nije praksa. Članovi ekipe mladeži bili su oduševljeni vježbom te su pokazali velik interes da i dalje rade takve i slične vježbe.

U sklopu natjecanja održan je i sajam službi civilne zaštite Slovenije (vatrogasci, policija, hitna medicinska služba, gorska služba spašavanja, vojska) gdje je bilo prezentirano mnogo opreme, vozila i demonstracijskih vježbi u kojima se moglo i sudjelovati, a i taj dio je koprivničkim mladim vatrogascima i njihovim voditeljima također bio vrlo zanimljiv, priopćili su iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

- Advertisement -

Foto: VZGKC

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti