Četvrtak, 18. srpnja 2024.

FOTO Nemčići proslavili završetak nastavne godine

Osmaši su se dirljivim govorom najučenika 8.d razrednog odjela i dječjeg gradonačelnika Gregora Gašparića oprostili od svojih razrednika, ali i od ravnateljice Gordane Gazdić-Buhanec

- Oglas -

U sportskoj dvorani Branimir koprivničke Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ održana je svečanost na kraju nastavne godine i podjela svjedodžbi učenicima osmog razreda.

Bila je ovo velika svečanost jer su se uz učenike osmih razreda te članove Učiteljskog vijeća okupili i svi učenici koji su se ove školske godine osobito istaknuli svojim postignućima.

Osmaši su se dirljivim govorom najučenika 8.d razrednog odjela i dječjeg gradonačelnika Gregora Gašparića oprostili od svojih razrednika, ali i od ravnateljice Gordane Gazdić-Buhanec.

- Oglas -

Odlikaši koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom nagrađeni su prigodnim knjigama, a pohvaljeni su i svi učenici koji su u školskoj godini 2021./2022. postigli uspjeh na natjecanju, na likovnom ili literarnom natječaju, u sportu…

Na svečanosti je održana i promocija školskog lista Krijesnice pod novim uredništvom.

“Na promociji se još jednom čestitalo i zahvalilo bivšim urednicama, učiteljicama hrvatskog jezika Mariji Levak, Aniti Ružman-Branković i Mihaeli Juriša pod čijim je uredništvom školski list bio na državnoj razini smotre LiDraNo te proglašen jednim od najboljih tiskanih školskih listova u Hrvatskoj. Ove su se godine mlade novinarke pod budnim okom urednica Natalije Sočev, Maje Treščec i Paule Rajh trudile vjerno dočarati proteklu školsku godinu i dati pregled zbivanja u školi”, istaknuli su iz OŠ Antun Nemčić Gostovinski.

OŠ Antun Nemčić Gostovinski
Zajednička fotografija // Foto: OŠ Antun Nemčić Gostovinski

Novost u ovogodišnjim Krijesnicama su kuponi koji mogu ‘olakšati’ boravak u školi. Osim toga, dijelovi Krijesnica pisani su i fontom prilagođenim učenicima s disleksijom.

List je podijeljen na tri cjeline – prvu cjelinu čine obljetnice, u drugoj su cjelini opisani Erasmus+ projekti na kojima su učitelji sudjelovali ove školske godine, a treću cjelinu prigodno nazvanom Škola koju volim čine članci vezani uz svakodnevna događanja iz škole.

- Oglas -

“Ove školske godine uz brojne uspjehe slavimo i pregršt obljetnica – 65. obljetnicu škole kao osmoljetke, 60 godina od izlaska prvog broja Krijesnica, 20 godina Međunarodne ekoškole, 15 godina provođenja CAP programa prevencije zlostavljanja djece i mladih u našoj školi, 15 izložbi gljiva, deset godina Učeničke zadruge Nemčićevi suncokreti, deset godina Male koprivničke škole keramike, deset radionica fotografije Camerom obscurom i deseti raspisani Natječaj za najljepši dječji putopis Putositnice”, ističu iz OŠ Antun Nemčić Gostovinski.

Nemčići su ponosni na sve obljetnice koje slave, na sve uspjehe svojih učenika, na svaku njihovu osvojenu medalju, svaki nagrađeni likovni i literarni rad. Na svaku pozitivnu ocjenu te žele da je takvih uspjeha svake godine sve više.

FOTO: OŠ ‘Antun Nemčić Gostovinski’

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti