Subota, 29. siječnja 2022.

FOTO Nogometaši Lipe skratili trening i dobrom prijatelju kluba pomogli utovariti prikolicu drva

Živi odmah do igrališta, a jako ga je razveselilo kad su se dečki pojavili i utovarili mu zadnju prikolicu

Preporučujemo

Nogometaši hlebinske Lipe drže šestu poziciju u Prvoj ŽNL i pred njima je novi izazov, gostovanje u Močilama. Da je atmosfera u klubu dobra i da će dečkima i karma vjerojatno pomoći svjedoče scene s posljednjeg treninga.

Dečki su završili trening 10 minuta prije i u dogovoru s trenerom pomogli su Mariju Erdecu napuniti prikolicu s drvima. Mario je inače član uprave kluba, pomaže na sve načine i brine se o svemu, bratov OPG Erdec uvelike pomaže klubu. Pregovara o pojačanjima, brine o financijama, nabavlja vodu za trening i utakmice, te je zbog velike požrtvovnosti dobio nadimak ‘hlebinski Mamić’.

Živi odmah do igrališta, a jako ga je razveselilo kad su se dečki pojavili i utovarili mu zadnju prikolicu.

“Našu ekipu zadnjih par godina krasi jedno veliko zajedništvo, pajdašija koju uprava, a i ja osobno želim zadržati i dalje. To se sve prenosi na teren te s time i na rezultate. Mi smo jedan od klubova sa najmanjim godišnjim proračunom, ekipa bez Zagrepčana, Bjelovarčana i stranacam ekipa sa najviše domaćih hlebinskih dečki i sa par dečki dugogodišnjih pajdaša iz okolnih sela Koprivnice. Na početku sezone cilj je bio 20 bodova na polusezoni, no krenuli smo loše u novo prvenstvo. Polako se dižemo i upravo su Močile prekretnica da napravimo niz od tri pobjede i pobjegnemo začelju te se učvrstimo gornjem dijelu tablice”, poručio je Mario Erdec, hlebinski Mamić.

Ponekad je pravi trening ono što momčad napravi zajedno van terena, poput trećeg poluvremena ili pak slaganja drva dobrim ljudima. Nogometašima Lipe želimo puno sreće!

- Advertisement -

Najnovije objave