Subota, 21. svibnja 2022.

FOTO Novootvoreni Posjetiteljski centar u Đurđevcu pravi je hit, u dva dana posjetilo ga 2000 ljudi

Novootvoreni Posjetiteljski centar opremljen je najnovijom i najmodernijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept

Preporučujemo

Posljednjeg vikenda ovogodišnjeg srpnja otvoren je multimedijski Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

Otvorenje je napravljeno u sklopu završne konferencije projekta Održivo upravljanje i povećanje atraktivnosti Đurđevačkih pijesaka koji se sastoji od tri segmenta, a provodi ga Grad Đurđevac u suradnji s partnerima Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije, Lokalnom akcijskom grupom Podravina te Turističkom zajednicom Grada Đurđevca.

Novootvoreni Posjetiteljski centar opremljen je najnovijom i najmodernijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.

Ljetno radno vrijeme Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci biti će od ponedjeljka do petka od 10:00 do 13:00 sati i vikendom od 12:00 – 18:00 sati. Za organizirane grupne posjete potrebna je prethodna najava, a radno vrijeme je fleksibilno.

Cijene ulaznica:
40,00 kn individualna
30,00 kn djeca od 6 do 18, studenti, umirovljenici
30,00 kn grupa odrasli (min 20 osoba)
25,00 kn dječja grupa (min 20 osoba)
100,00 kn obiteljska ulaznica

Prvi vikend Posjetiteljski centar zabilježio je sjajnu posjećenost s više od ukupno 2.000 posjetitelja u tri dana. Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci će bez sumnje biti novi turistički biser đurđevačke Podravine koji je od 2. kolovoza otvoren za sve individualne i grupne posjetitelje.

- Advertisement -

Najnovije objave