Nedjelja, 26. lipnja 2022.

FOTO Održan je sedmi Dan znanosti Gimnazije ‘Fran Galović’

Gimnazija je pokrenula Dan za znanost s ciljem promocije i popularizacije znanosti s ciljem okupljanja što većeg broja sudionika koji će prema vlastitom odabiru interaktivno sudjelovati u raznim aktivnostima s područja fizike, matematike, kemije, biologije, geografije, elektrotehnike, psihologije i sve više zastupljene robotike

Preporučujemo

Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica danas je organizirala 7. Dan za znanost kojem su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, te koprivničko-križevački župan Darko Koren i zamjenik Ratimir Ljubić.

Prilikom otvaranja manifestacije prigodnim su se riječima obratili ravnatelj Gimnazije Vjekoslav Robotić, inicijatorica projekta profesorica Marina Furkes, župan Darko Koren i gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Svim budućim mladim znanstvenicima, istraživačima i općenito novim generacija želim i dalje ovakvu kreativnost, motiviranost, kritičnost, ponekad i sarkastičnost jer će nam svima trebati u budućnosti, a sve to trenutnom zaslugom naše Gimnazije i profesora. Hvala svima još jednom na svemu što radite i načinu na koji promovirate naš grad – poručio je prisutnima gradonačelnik Jakšić.

Nakon svečanosti otvorenja, gradonačelnik i župan obišli su brojne radionice i izložbene štandove koje su učenici pripremili u učionicama te na vanjskom dijelu oko Gimnazije.

Inače, Gimnazija je pokrenula Dan za znanost s ciljem promocije i popularizacije znanosti s ciljem okupljanja što većeg broja sudionika koji će prema vlastitom odabiru interaktivno sudjelovati u raznim aktivnostima s područja fizike, matematike, kemije, biologije, geografije, elektrotehnike, psihologije i sve više zastupljene robotike.

- Advertisement -

Najnovije objave