Subota, 30. rujna 2023.

FOTO Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac proslavila svoj dan

Kroz pjesmu, ples i recitacije školarci su predstavili izvannastavne aktivnosti, a priređena je i eko modna revija, dok su članovi učeničke zadruge Kalina upriličili prigodnu prodaju svojih radova

- Advertisement -

U četvrtak je održana priredba kojom je Osnovna škola Ivan Lacković Croata iz Kalinovca proslavila svoj dan.

Kroz pjesmu, ples i recitacije školarci su predstavili izvannastavne aktivnosti, a priređena je i eko modna revija, dok su članovi učeničke zadruge Kalina upriličili prigodnu prodaju svojih radova.

Ravnateljica Mirjana Bazijanec istaknula je kako kalinovačka škola obilježava i platinasti status međunarodne eko škole.

- Advertisement -

Općinski načelnik Darko Sobota, pak, čestitao je svim učiteljima i učenicima na postignutim rezultatima i trudu koji svi zajedno ulažu, a što je vidljivo i po rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima i što Općina Kalinovac iz svojeg proračuna financijski podržava.

U sklopu proslave predstavljena je i knjiga Kalnovečki vremeplov autora Slavka Gračana gdje se u ime Općine Kalinovac obratio predsjednik Općinskog vijeća Ivan Patačko.

Uz općinskog načelnika, čestitke je svima na priredbi uputio i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Foto: Općina Kalinovac

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti