Subota, 30. rujna 2023.

Pred nama je bogata proslava Dana Općine Đelekovec i 100. rođendana NK Osvita

U povodu Dana Općine Đelekovec odigrat će se nekoliko nogometnih utakmica, održat će se sportsko-povijesna večer uz 100. rođendan NK Osvita, bit će tu i koncert Danguba, ribolovno natjecanje, svečana sjednica Općinskog vijeća...

- Advertisement -

Bogat program pripremljen je za Dan Općine Đelekovec.

Proslava počinje u nedjelju Kupom Tijelova u organizaciji ŠRK Đelekovec na jezeru Betonara.

U ponedjeljak od 18 sati nas očekuje sportsko-povijesna večer u Domu kulture Pajo Kanižaj u Đelekovcu na kojoj će se proslaviti 100. obljetnica Nogometnog kluba Osvita uz prigodan program i premijeru filma o Osvitu. Pritom će se dodijeliti i priznanja i zahvalnice za najzaslužnije igrače, prijatelje i suradnike kluba.

FOTO-VIDEO Djeca na predivan način najavila proslavu 100. rođendana NK Osvita iz Đelekovca

- Advertisement -

U srijedu u 13 sati u Domu kulture bit će održana i svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Đelekovec.

Na blagdan Tijelova, u četvrtak, održat će se cjelodnevni program na nogometnom igralištu u Đelekovcu, koji započinje s utakmicom seniora domaćeg Osvita i Panonije iz Peteranca u 10 sati.

Nastavlja se popodnevnim utakmicama mlađih uzrasta i veterana. U 16 sati igrat će se utakmica U-9 selekcije Osvita i Škole nogometa Općine Koprivnički Ivanec, a sat vremena kasnije na teren će i U-11 selekcije Osvita i cvetkovečkog Tehničara. U 18 sati snage će odmjeriti veterani Osvita i selekcije veterana Hrvatskog nogometnog saveza.

Od 20 sati održat će se i koncert tamburaškog sastava Dangube i zabava na betonskom igralištu ispred škole, ispod šatora.

- Advertisement -

U subotu u 18 sati počinje proslava 50. obljetnice Udruge žena Ruža Imbriovec u društvenom domu u Imbriovcu, a proslava Dana Općine završava u petak, 16. lipnja, od 18 sati kada je na rasporedu svečanost obilježavanja 190. obljetnice školstva u Đelekovcu u Domu kulture Pajo Kanižaj.

Proslava NK Osvita

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti