Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO Otkriven uzrok strašnog požara u Ludbregu: vatrena stihija poharala plastenike i skladišta za uzgoj cvijeća

Do požara je došlo u nekoliko plastenika, od kojih su neki u potpunosti izgorjeli, skladišta, kao i teretnog vozila i radnog stroja u vlasništvu dva obiteljska gospodarstva

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, strašan požar plastenika buknuo je u subotu oko 19 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Ludbregu, a riječ je o OPG-ima koji se bave proizvodnjom cvijeća.

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, do požara je došlo u nekoliko plastenika, od kojih su neki u potpunosti izgorjeli, skladišta, kao i teretnog vozila i radnog stroja u vlasništvu dva obiteljska gospodarstva.

Odmah po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društava Ludbreg koji su ugasili požar.

- Oglas -

Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je ozlijeđen. Medicinska pomoć mu je pružena u HMP Ludbreg, a njegove ozlijede su okvalificirane kao lakše.

Veliki požar u Ludbregu: izgorjeli plastenici, skladišta i strojevi, ozlijeđen vatrogasac

U nedjelju su obavljene i očevidne radnje na mjestu ovog strašnog požara.

“Utvrđeno je da je uzrok požara preopterećenje električnog vodiča teretnog automobila uslijed čega je došlo do kratkog spoja i prijenosa temperature na izolaciju i gorivi materijal te pojave otvorenog plamena koji se proširio na gorive dijelove teretnog vozila, a zatim i na plastenike”, priopćili su iz Policijske uprave varaždinske.

FOTO-VIDEO Novi detalji stravičnog požara plastenika u Ludbregu, vrijedne obitelji ostale bez svega

Požar plastenika u Ludbregu
Izvor fotografije: DVD Ludbreg
Požar plastenika u Ludbregu
Izvor fotografije: DVD Ludbreg
Požar plastenika u Ludbregu
Izvor fotografije: DVD Ludbreg
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti